Contabilitate

Evidenta contabila este efectuata in conformitate cu Standardele Romane de Contabilitate si Standardele internationale de contabilitate.

Conversia situatiilor financiare – Pentru societati facand parte din grupuri multinationale, asiguram transpunerea situatiilor financiare in conformitate cu regulile contabile ale societatii mama.

Verificare si certificare situatii financiare – Expertii nostri contabili pot verifica si certifica situatiile financiare anuale, in concordanta cu dispozitiile legii nr. 82/1991 a contabilitatii si ale O.G. nr. 65/1994 privind organizarea activitatii de contabil autorizat si expert contabil

Precontrol/Review – Puteti evita eventuale sanctiuni ale organelor de control, solicitand departamentului nostru de specialitate verificarea respectarii normelor fiscale si contabile in vigoare.

Asistenta in timpul controalelor fiscale – In plus, puteti beneficia de asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale, precum si asistenta si consultanta in ceea ce priveste atacarea actelor administrative fiscale (plangeri, contestatii, actiuni in contencios administrativ).